Geriausia atlikėja, Geriausias albumas, Geriausias debiutas, Metų daina, Populiariausia daina, Geriausia Baltijos šalių atlikėja ir daugybė kitų „-iausių“ nominacijų – Jurgos Šeduikytės pasiekimai ir laimėjimai išties įspūdingi ir nepaliekantys abejonių dainininkės talentu. Ir visa tai – tik per penkerius muzikinės veiklos metus.

2005-iais metais debiutavusi jauna, savitą stilių ir nepaaiškinamą charizmą turinti mergina žaibiškai tapo viena ryškiausių dainininkių Lietuvoje. Jos pirmasis solinis albumas „Aukso pieva“ parduotas platininiu tiražu (25 tūkst. vienetų), o debiutinis hitas „Nebijok“ tapo populiariausia 2005-ųjų daina.

2007–2009 metais scenoje save tiesiog Jurga vadinanti atlikėja išleido dar du albumus – „Instrukcija“ ir „+37° (Goal of Science)“. Energijos ir idėjų merginai netrūksta ne tik kūryboje. Per šį trumpą laikotarpį ji spėjo surengti ne tik vieną didžiausių koncertinių turų Lietuvoje (daugiau nei šešiasdešimt gyvos muzikos pasirodymų), bet ir svečio teisėmis dalyvavo dainininkės Bjork koncerte, keliuose festivaliuose, išleido knygą vaikams, kūrė vaizdo klipus, tapo žinoma užsienio šalyse. Prieš keletą dienų dainininkė „apšildė“ legendinę grupę „A-ha“, o jau šį penktadienį jos muzika šildys „Brodvėjaus Pub‘o“ lankytojus.

Ketvirtadieniais „šildymo“ funkciją atliks naujas vakarų ciklas „Džiazo ir vyno vakarai jums“. Klubo lankytojai klausydamiesi geriausių Lietuvos džiazo atlikėjų turės galimybę sužinoti daugybę įdomybių apie šį gėrimą. Kiekviename tokiame vakare dalyvaus someljė, kitaip vadinamas tiesiog vyno žinovu, kuris ir išduos visas jus dominančias vyno paslaptis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją