“Mes esame nuoširdžiai laimingi galėdami grįžti į Lietuvą”, – tvirtina “Grammy” laureatas Kenny Garrett. “Galbūt visi atlikėjai sako, kad labai smagu į vieną ar kitą vietą grįžti, nes čia vykęs koncertas buvo išskirtinis ar net pats geriausias, tačiau aš neleisiu sau sumeluoti, nes į Vilnių grįžtame ramūs. Žinome, kad į mūsų koncertą vėl ateis aistringi muzikos gerbėjai, nebijantys mūsų eksperimentų, kurie gimsta tiesiog koncerto metu”, – tęsia atlikėjas iš Niujorko.

K. Garrett teigimu, pirmadienio vakarą jis su grupe pristatys apie dviejų valandų koncertą. “Pažadame, kad visi susirinkusieji gerai praleis laiką ir išgirs tiek senos, tiek naujos kūrybos kompozicijas. Tad šis pasirodymas patiks net ir tiems, kas buvo prieš tai dviejuose mūsų koncertuose. Nes nei vienas mūsų pasirodymas nebūna toks pats, improvizacijai skiriame labai daug laiko, todėl kūriniai kartais išsitęsia nuo 3 iki 10-ies minučių”, – sako šiltu bendravimu su publika garsėjantis atlikėjas.

Ritmingo džiazo kūrėjas, savo saksofono improvizacijomis užbūręs tūkstančius, išgarsėjo prieš daugiau nei 20 metų koncertuodamas su pačiu Miles Davis. Per savo karjerą Kenny Garrett iš viso išleido per 20 albumų ir surengė daugybę koncertų visame pasaulyje. Per tuos metus amerikietis grojo su būriu muzikos žvaigždžių. Tarp jų - ne tik Miles Davis, bet ir Freddie Hubbard, Chick Corea, Herbie Hancock bei Stingas. Paklaustas, koks jausmas rankose laikyti prestižinį “Grammy”, žymusis saksofonininkas atsakė, kad tai yra didžiulė garbė būti pastebėtam ir įvertintam dėl darbo, kuriam jaučia tokią didelę aistrą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją