Į seksualiausių šešetuką taip pat pakliuvo TV laidų vedėja Jurgita Jurkutė, aktorė Agnė Ditkovskytė, garsi ponia Daina Bosas, aktorė Ramunė Kurienė ir merginų grupės narė Skaistė Steikūnaitė.

Prieš metus, per 17-ąjį SEL gimtadienį striptizo šokėjas į sceną pasikvietęs E. Dragūnas naujo albumo „Aš kaip žąsis“ pristatyme Teatro arenoje lapkričio 19 d. (tą patį vakarą bus švenčiamas ir 18-asis grupės gimtadienis) stengsis vengti erotikos.

„Popmuzika šiais laikais neatsiejama nuo erotikos. Užtenka pažiūrėti muzikinius klipus per TV – daugelis jų primena striptizo šou. Vis dėlto per albumo pristatymą turime vengti erotikos dėl labai rimtų priežasčių. Spalio pradžioje apsilankėme sostinės vaikų namuose ir pakvietėme vyresnėse klasėse besimokančius jų auklėtinius apsilankyti koncertuose. Kai kuriems jų dar nėra 16-ikos metų, tad apie kokį striptizą per pasirodymą galima kalbėti“, – priežastis, kodėl atsisako erotikos, aiškina SEL lyderis E. Dragūnas.

Dainininkas tikisi, kad erotikos trūkumą koncerte kompensuos puikus šou, kuriame svečių teisėmis dalyvaus ir keletas scenos kolegų: Kastetas iš „G&G Sindikato“, Mia, Mario Basanov ir kt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)