Saulty ir Bradkos duetas jau seniai gerai žinomas ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje - „Downtown Party Network“ singlas išleistas „Eskimo records“ įrašų kompanijoje sulaukė neįtikėtino pasisekimo ir pardavimų – vinilo „Days Like These“ tiražą teko pakartoti.

Kitoje klubo salėje penktadienį pasirodys „Baltic Balkan“ kompanija. Pasisėmusi įkvėpimo iš jugoslaviško pankroko, balkaniškos dvasios filmų ir muzikos, jie garsėja kaip nepailstantys triukšmadariai, kurių pasirodymas dažnai panašus į čigonų taboro šventę. Būtent todėl penktadienį visi „Halloween Balkan Network“ svečiai kviečiami pasipuošti spalvingiausiais apdarais, prabangiausiais auksiniais žiedais ir ūsais.

Po čigoniško šėlsmo penktadienį, šeštadienis skiriamas latino house ir salsa muzikos megėjams – vakarėlis „Mosquito Halloween: Los Dias Dias De Los Muerto“ su gyvų perkusijų skambesiu, diskžokėjais Rikko El Gato, Carlos Rosas, Jose Maria ir kitais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją