Kiekvienas dainininkas atliks po specialią mini programą, kupiną eksperimentų ir staigmenų. Kodėl keičiama populiariausios šalyje vaikinų grupės "Pikaso" sudėtis? Kaip Merūno operinis vokalas skambėtų akompanuojant "Videoheads" didžėjų komandai? Apie ką kartu dainuos "Pikaso" vaikinai ir "studentė" Irūna Puzaraitė? Kaip šįsyk pasipuoš ir su kuo pasirodys dainininkė, šokėja, parlamentarė Inga Valinskienė?

Tai tik kelios iš dešimties priežasčių, dėl kurių verta apsilankyti šiame renginyje. Atsakymus į visus klausimus išgirsite ir išvysite koncerto scenoje, padedami jo vedėjų - žaviojo "pikaso" Dovydo Šamrajaus ir šmaikščiausio šalies laidų ir renginių vedlio Algio Ramanausko-Greitai. Specialios dekoracijos, vaizdo projekcijos, išskirtiniai duetai, naujai skambantys hitai ir visiškai švieži šalies prodiuserių kūriniai - visa tai žada renginio organizatoriai.

Koncerto metu net du duetus - su I. Puzaraite ir "69 danguje" merginomis - pristatysianti grupė "Pikaso" publiką pasitiks nauja sudėtimi, o šiemet į sceną sugrįžusi ir vėl ant bangos atsidūrusi skandalingoji "Junior" trijulė sukrės įspūdingu klubiniu šou, kuriame į nepakartojamą visumą susilies seni hitai ir visiškai nauji kūriniai.

Didžiajame šou dalyvaus "Pikaso", "Junior", "69 danguje", Vilius ir Violeta Tarasovai, "Lemon Joy", Inga Valinskienė, Irūna, Andrius Butkus, Žilvinas Žvagulis, Radži, Irena Starošaitė, Andrius Rimiškis, Deividas Bastys, "Studentės" ir kt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją