Šeštadienį, spalio 16 dieną, turėję įvykti Jurgos Šeduikytės pasirodymai - vinilo plokštelės „Prie žalio vandens“ pristatymo koncertas Kaune, KTU 3-uju rūmų salėje ir jos pasirodymas su Virus J Vilniaus klube
„Tarantino“, bus perkelti į kitą datą.

Dėl šios priežasties Jurga šiandien, kaip buvo planuota, negalėjo sudalyvauti Jaunojo tapytojo prizo įteikimo renginyje Vilniuje ir negalės pasirodyti savaitgalį suplanuotuose koncertuose.

Pasak dainininkės vadybininko, neaišku, ar per lapkričio pradžioje Lietuvoje vyksiantį kultinės "A-ha" koncertą ji galės apšildyti grupę.

Jurga labai apgailestauja, kad šie pasirodymai neįvyks ir patvirtins naujas šių renginių datas, kai tik bus pasveikusi. Kiek laiko Jurga negalės koncertuoti, kol kas dar nėra aišku.

Dainininkė yra sukrėsta po patirtų traumų, medikai suteikę reikiamą pagalbą ją išleido gydytis į namus.

Apie naujas perkeltų koncertų datas bus informuojama, kai bus daugiau informacijos. Taip pat prašoma sekti informaciją oficialioje Jurgos svetainėje www.jurgamusic.com ir Jurgos „Facebook“ svetaineje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją