Per septynerius grupės gyvavimo metus tai jau ketvirtasis vaikinų albumas ir šįkart pats didžiausias. Albume skambės 15 kūrinių. IR pasirinko neįprastą pavadinimo „Believe“ užrašymo būdą. Anot muzikantų, būtent šis žodis, o tiksliau du žodžiai viename puikiai atspindi albumo nuotaiką ir tarsi siūlas sujungia visas jame esančias dainas. Pasak grupės, šis albumas yra didelis žingsnis grupės evoliucijoje, ne tik muzikos ar tekstų atžvilgiu, bet ir įrašo kokybe: „Albumas skamba tikrai labai gerai! Iš kolegų, kurie girdėjo jo medžiagą, sulaukėme daug komplimentų ir klausimų kaip pavyko padaryti tokį puikų įrašą“.

Albumo pristatymo koncertų turas, prasideda jau šią savaitę – pirmieji dainas iš naujo albumo koncertuose išgirs suomiai. Spalio 7–8 d. grupė pasirodys Helsinkyje ir Turku, o jau spalio 14 d. vyks ir oficialus pristatymas Vilniaus klube „Bermudai“.

Kitų didesnių Lietuvos miestų roko gerbėjai irgi nebus nuskriausti – lapkričio 4 d. vyks koncertas kultūros centre Panevėžio bendruomenių rūmai, o lapkričio 5 d. „Džem‘ pube“, Kaune.

Koncertų metu gerbėjai galės ne tik išgirsti „Believe“ dainas, bet ir įsigyti naujausią IR darbą, o vėliau jis bus platinamas ir skaitmeniniu pavidalu internetinėje „iTunes“ svetainėje bei muzikosvartai.lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją