Dėklas - vizualiai tiksli, tik sumažinta tarybinių laikų mokyklinio „Fizikos“ vadovėlio kopija. Iš tokio vadovėlio fizikos dėsnius mokykliniais laikais savinosi ir patys grupės nariai.

Trečiadienį grupė singlą pristatė Širvintų rajono Musninkų vidurines mokyklos 9b klasėje. Singlo pristatymą galėjo laimėti visi Lietuvos devintų klasių mokiniai, kurie trečiadienį turėjo fizikos pamoką savo tvarkaraštyje.

„Šio ryto jausmas buvo nuostabus: kandant lengvam šaltukui ėjome į mokyklą. Sėdėdamas mokinio suole pristačiau naujausią dainą“, – pasakojo Maksas.


„Biplan“ penkioliktą savo gimtadienį žymės ir šį pentadienį koncertu Vilniuje, klube „Havana Social Club“. Pasikvietę savo gerus draugus – „G&G Sindikatas”, „Colors of Bubbles”, „Flamingo”ir „The Spins ”, grupė žada jaukų vakarą.

Balsavimas vyksta iki spalio 8 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją