Tai bus išskirtiniai vakarai, dvelkiantys ypatingu intymumu – jų metu pirmą kartą išgirsime taip niekada ir neišleistų dainų. Kiekviena jų pačiam dainininkui turi didelę reikšmę, šias dainas Mantas sukūrė įkvėptas realių istorijų ir jam artimų žmonių.

Pristatydamas būsimus koncertus Mantas prisipažino, kad pagaliau subrendo šiems, išties išskirtiniams, sielą atveriantiems pasirodymams. „Pribrendau ištraukti ir parodyti jau seniai sukurtas dainas, kurių niekada nenorėjau pristatyti didžiojoje scenoje ar išleisti albume. Tai ypatingos dainos, kurios tiek man pačiam, tiek žmonėms, kuriems jos buvo parašytos, labai svarbios ir brangios. Tokiam įvykiui norėjosi ypatingo vakaro ir neįprastos vietos. Būtent todėl pasirinktos gerą aurą turinčios koncertų vietos“, - jausmingai pasakoja dainininkas.

Koncerte skambės ir jau klausytojų seniai pamėgtos, hitais tapusios Manto dainos: „Čiuožki“, „Stok“, „Leila“. Dainininkas jas atliks su džiaugsmu. Jis supranta, kad šių dainų klausytojai iš jo tikisi ne mažiau nei naujų kūrinių, tačiau priduria, kad ne kartą girdėti hitai skambės kitaip. Dainų skambėjimo atspalvį pakeis gyvas atlikimas su grupe. Ir pats Mantas ne tik dainuos, bet ir skambins akustine gitara.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją