Vasarą iš Vilniuje vykusių „teminių“ vakarėlių, mažai kam pavyko prikviesti svečių, kurie stengiasi. Dauguma mafijos, bondų, ar superherojų aprangos reikalavimų buvo ignoruoti, o vakarėlis su disko tema uždarytas dėl blogo skonio. Tyrimų bendrovės nurodo dvi priežastis : orą ir bukumą.

Dėl „Flomasterių“ vakarėlio išvaizdos kalta bus ne tik aplinka, bet ir specialiai atvykstantis, pasaulyje neblogai pažįstamas „The Wrong Dressers Club“ - tai savo vardų neskelbiantys, visada pasiruošę reiveriai, keliaujantys per skirtingus Europos ir Azijos vakarėlius. Jie garsėja tuo, kad žino beveik visus pastarojo dvidešimtmečio prancūziško house dainų žodžius ir dainuoja juos garsiai. Ypač tose vietose, kur žodžių nėra.

Rudeniniuose „Flomasteriuose“ grotuvus smaugs pastaruoju metu ypatingai retai kartu grojantys Miss America, Manfredas ir Kym Wild. Jie žada palaikyti už rankos kiekvieną mažiau drąsų persirengimo vakaro lankytoją.

Jie, skirtingai nei įprasta, noriai bendravo su spaudos konferencijos dalyviais, atsakydami į vieną klausimą: „Bus įdomu pažiūrėti, ar dar galime vienas kitą pakęsti prie pulto. Jei pakęsime, šokėjams bus ką veikti“.

„Metal On Metal“, vis dar besidžiauginatys savu, ką tik į pirmąją radijo stoties „Zip Fm“ topo vietą užlipusiu australų „Lost Valentinos“ dainos „Stars Get High“, remiksu, jau žiūri į ateitį. Ateityje - brangs kuras ir bankrutuos avialinijų bendrovės, taip pat pasirodys naujas trijulės remiksas skirtas grupei „Bear In Heaven“. O iškart po jo ir pirmieji rudeninio mini albumo garsai. Darbinis pavadinimas šią savaitę yra „This EP Is Not Avalaible In Your Country“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją