Du gausius „Supadevynios“ serijos renginius šią vasarą atlaikęs Kauno „Žalgirio“ jachtų klubas jau ruošiasi ir paskutiniajai ciklo nakčiai. Apgauti kalendorių ir linguojant ant bangų sūpynių pratęsti vasarą „Supadevynios: Marios“ pakvies rugsėjo 10-ąją, penktadienį. Gyvus koncertus čia surengs „Antis“, „Skamp“, „Suicide DJs“, įrašus ruošia dešimt didžėjų.

Ant didžiosios renginio scenos lips į istorijos vadovėlius jau įrašyta grupė „Antis“, savo postmodernistinę kelione į karjeros viršūnę pradėjusi gūdžiais 1984-aisiais. Aktyviai „Sąjūdžio“ veikloje dalyvavę ir „Roko maršus“ per Lietuvą rengę muzikantai neseniai atsikūrė tam, kad pradžiugintų senuosius savo gerbėjus bei laikui nepavaldžia roko muzika pritrauktų naujų.

Ne mažiau spalvingą pasirodymą Kaune surengs daugiau nei dešimtmetį verdantis stilių bei tautų katilas – grupė „SKAMP“. Jauniausia, bet tikrai ne ramiausia grupė - aktorystę su muzika puikiai derinantys „Suicide DJs“.

Ant Kauno marių esantis jachtų klubo denis rugsėjo 10-ąją bus atiduotas rudens nuotaikas vaikysiantiems didžėjams. Čia vasaros atostogų istorijas dėstys „Love In Slow Motion“ komanda – Martin Virgin ir St. Stereo, jiems antrins deep house žinovas ir propaguotojas Antanas Gustaitis. Savo ruožtu smėlį iš susirinkusiųjų kišenių barstys kreivo ritmo specialistai Pakas („K.U.B. Collective“) bei Deneez („One Ear Stereo“).

Jachtų klubo baro stiklines tuo tarpu drebins tvirto house ir techno skleidėjų būrys. „Happyendless DJs“ komandai renginyje atstovaus vienas jos vėliavnešių Benua, drauge su juo iš Vilniaus nešinas plokštelių glėbiu atkeliaus „min_for“ atstovas ir „Minimal.lt“ judėjimo vadas Shn.

Kauno frontą baro scenoje palaikys savo įrašais ne tik šokėjus, bet ir leidybines kompanijas stebinantis BenBen bei „Organzza“ senbuvis Mayan. Iš Klaipėdos savo eksperimentinį minimal techno skambesį atgabens kūrėjas ir didžėjus Palette.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją