Šį rudenį Alina Orlova suplanavusi ne tik albumų pristatymams Prancūzijoje ar Rusijoje – atlikėja atiduos muzikinę duoklę ir Lietuvos gerbėjams. Jiems pirmiems kartu su leidybine kompanija „Monako produkcija“ Alina liepos mėnesį išleido ir specialiame koncerte pristatė antrąjį albumą „Mutabor“.

Lietuvių, anglų ir rusų kalba per dvejus metus įrašytos „Mutabor“ dainos – dažnai skurdžios dainų tekstais (kai kurių kūrinių žodžiai telpa į kelias eilutes), bet įrašytos pasitelkus ne tik neatsiejamą nuo Alinos įvaizdžio pianiną, o ir kitus instrumentus – gitarą, smuiką, ukulėlę.

Toks ir antrasis Alinos šią savaitę Lietuvos radijo stotims ir naujienų portalams pristatomas singlas „Širdis“.

Alina Orlova artimiausiu metu su nauja programa žada pasirodyti Vilniuje (rugsėjo 17 d. klube „Tamsta“), Kaune (rugsėjo 30 d. Kauno kultūros centre „Tautos namai“), Šiauliuose (spalio 2 d. koncertų salėje „Saulė“), Klaipėdoje (spalio 13 d. „Švyturio menų doke“).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją