Nors pirmieji gyvenimo metai klubui dažniausiai būna tik žvalgybos prieš didžiuosius projektus, tačiau iš vaikiško čiulptuko amžiaus dar neišaugusį klubą per vienerius metus jau aplankė ir savo pasirodymus surengė tokios užsienio šalių šokių muzikos žvaigždės kaip „Phonique“, Alan Fitzpatrick, James Talk, D. Ramirez, „Echomen“, „Guy J“, Kate Lawler, „Mistress De Funk“, „King Roc“. Taip pat šokių aikštelę valdė geriausios Lietuvos didžėjų komandos „Metalo on Metal“, „Deep Frequency“, „Deep Inc“, „BeFree“, „Happyendless DJ‘s“, „The Flaxen Beats“, „The Sneekers“, o gyvais koncertais klubo lankytojus džiugino „Inculto“ , „Amberlife“, „Saulės kliošas“, Bix, „Empti“, „Arrogantics“, Linas Adomaitis ir gimtadienio fiestos svečias Donatas Montvydas, kartu su „Tabami goes Michael Jackson“ projektu.

Pagrindinis klubo sveikintojas Christian Smith – tai elektroninės muzikos žvaigždė, kurios įtaką šokių muzikos pasauliui jaučiama jau daugiau nei dešimtmetį. Gimęs Švedijoje, tačiau dalį aštunto dešimtmečio praleidęs Vokietijoje (šiuo metu gyvenantis Brazilijoje), didžėjus bei prodiuseris šokdino publiką tokiuose elektroninės muzikos festivaliuose, kaip „Dancevalley“ (Olandija), „Monegros“ (Ispanija), „I Love Techno“ (Belgija), bendradarbiavo su muzikos leidybos veteranėmis „Bedrock“ , „Drumcode“, „100% Pure” ir šiuo metu vadovauja savo įkurtai leidybinei kompanijai „Tronic“. Funky house ir soulful techno ritmais Christian Smith kasmet dalinasi su Azijos, Šiaurės ir Pietų Amerikos bei Europos publika.

Kitas gimtadienio šventės dalyvis TV projektų „Lietuvos dainų dešimtukas” bei „Iššūkis žvaigždėms” nugalėtojas Lietuvos publikai gerai pažįstamas Donatas Montvydas. 2008 metais Donatas skynė laurus tarptautiniuose dainų konkursuose. Baltarusijoje vykusiame festivalio „Slavianskij bazar“ konkurse, tarp 22 valstybių, Donatas iškovojo „Grand Prix“ prizą. D. Montvydas šiuo metu yra įvairių muzikos projektų narys, tačiau sėkmingai vysto ir solinę karjerą. Greitu metu turėtų pasirodyti ir pirmasis autorinis šio atlikėjo muzikos albumas. „Kiwi“ vienerių metų gimtadienio šventėje atlikėjas publikai paruošė ypatingą muzikinę dovaną, kurią susirinkusiems įteiks su didžėjų komanda „Tabami No DJ‘s“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją