Atviruką grupei perdavė Lentvaryje gyvenantis Gintaras. Jis ir Kristofersonas yra projekto „Postcrossing“ dalyviai. Šis pasaulinis judėjimas turi 209 971 narį 208 pasaulio šalyse. Vienas kito nepažįstantys dalyviai siunčia ne elektroninius laiškus, o tikrus atvirukus.

Gintaras gavęs atviruką iš Taivanio maloniai nustebo, kad jame rašoma apie lietuvišką grupę. „Tai pirmas kartas, kai siunčiu atvirutę į Lietuvą! Įspūdis, kuris man kyla, kai galvoju apie šią šalį, žinoma, yra „Inculto“. Aš nežinau, ar žiūrėjai „Euroviziją“, bet man labai patinka šis šou.
Lietuva šiais metais buvo tarp mano favoričių. Pažįstu ir daugiau taivaniečių, kuriems patinka „Inculto“!“ - rašo Kristofersonas.

„Inculto“ gerbėjo atvirutė

Atvirutę gavęs Gintaras muzikantams pasiūlė padaryti staigmeną: pasirašyti ant savo grupės atvaizdo ir nusiųsti jį atgal gerbėjui iš Taivanio. Jurgis Didžiulis pažadėjo tai padaryti šią savaitę ir dar pridėti savo dainų albumą.

Grupė „Inculto“ turi gerbėjų ne tik Taivanyje, jų gretos gausėja ir Kinijoje. Šanchajuje vykstančioje pasaulinėje parodoje „Expo2010“ Lietuvos paviljone skamba grupės daina „Welcome to Lithuania“, kuri tapo itin mėgstama kinų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją