„Į fotosesiją, kaip visada, paprasčiausiai atėjome negražiai apsirengę“, - liūdnai prisipažįsta grupės narys Dominykas Vaitiekūnas.

Šios drąsios fotosesijos rezultatas – ne tik kokybiškos nuotraukos, demonstruojančios „Liūdnų Slibinų“ atlapaširdiškumą ir atlapaskverniškumą, bet ir naujų vėjų įnešimas į grupės koncertinę programą. Albumo viršeliui skirta „Nuogų Slibinų“ fotosesija paliko gilų įspaudą grupės narės Aistės gyvenime. Klavišais grupėje grojanti aktorė, besifotografuodama pirmą kartą perskaitė „Jaunąjį pianistą“ ir dabar sakosi išmokusi groti ne vien C tonacijoje.

„Dar nežinome, kokia yra naujoji Aistės skambinama tonacija, bet būtent tai, kad jos neatpažįstame ir yra įrodymas, jog tai ne C tonacija“, – teigia kiek sutrikę grupės „Liūdni Slibinai“ nariai.

Grupės gerbėjai ir visa Lietuva jau po poros savaičių galės išgirsti grupės „Liūdni slibinai“ „Albumą, raginantį tautą“ bei išvysti apnuogintus grupės narių kūnus. Grupė „Liūdni Slibinai“ rudenį planuoja kartu su visa Lietuva švęsti savo dviejų metų gimtadienį. Pristatydami debiutinį albumą šventės proga grupė rengia koncertinį turą po Lietuvą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją