Minią festivalyje „Tamsta“ muzika 2010“ šokdinusi žavi trijulė: Monika Liubinaitė, Rūta Švipaitė ir Indrė Jurgelevičiūtė, jau ne kartą įrodė, kad turi kuo apkerėti. Be to, vokalistės visuomet užanty atsineša vieną kitą staigmeną. Kokia ji šįsyk? Ateikite rugsėjo 2-ąją ir pamatysite.

Dviejų bričių ir italės trio „The Puppini Sisters“ įkvėptos lietuvaitės „Tamstos“ svečiams patieks unikaliai atliekamus kūrinius, kurie leis pasijusti tarsi gyventumėte 1940-aisiais. Šurmulys, juokas, retro persunkta muzika, šokis, nauja pažintis.

Įsijausti į dainų diktuojamą laikmetį pagelbės ir meistriškai koncertui pasiruošusios „Puppini Sesės“, kurios niekuomet nepraleidžia progos pasipuikuoti skoninga ir elegantiška scenine apranga.

Džiuginti ištikimų gerbėjų ir stebinti klubo naujokų grįžtanti „Tamsta“ abejingų nepaliks, nes viena aišku, kad atidarytas sezonas truks ilgai, tad ir švęsti atidarymą reikia iš širdies. „Puppini Sesių“ koncerte bus banguojančio svingo, aistrą kaitinančios burleskos, jausmingo retro ir kandaus avangardo tad tiks kiekvienam.

Po stipraus starto „Tamstoje“ tarsi iš gausybės rago pasipils vienas už kitą geresni koncertai rugsėjo 8-ąją klausytojus džiugins akustinis Jurgio Brūzgos ir Andriaus Murencevo duetas, rugsėjo 9-ąją į sceną lips geros nuotaikos ir džiazo vibracijų kupini „Jing‘a‘ling“, o rugsėjo 11-ąją visiems „stogą nuneš“ vieninteliai ir nepakartojami „Happyendless“ vyrukai.

Iki rugsėjo pabaigos taip pat galėsite išgirsti pripažintą ir pamiltą „Norah Jones project“, svinguojančius „Rhythm Junkies“, mėnulio pasakas išmanančią Aliną Orlovą ir nepakartojamus „Baltic Salsa Orchestra“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją