Unikali „The Swing of Things 1985 to 2010“ biografija, kuri suguldyta į beveik 400 puslapių, atspindi visus svarbiausius „A-ha“ karjeros pasiekimus. Kartu su iki šiol niekur negirdėtomis istorijomis ir neskelbtomis nuotraukomis grupės gerbėjai gaus specialius kompaktinius diskus su įvairia iki šiol niekur nematyta ir negirdėta vaizdo bei garso medžiaga. Skelbiama, kad biografinė knyga anglų kalba bus išleista ribotu vos 3000 tūkst. tiražu.

Norvegų žurnalisto ir autoriaus Jano Omdahlio parašyta knyga „The Swing of Things“ pirmą kartą buvo išleista 2004 m. Pernai, kai buvo oficialiai pranešta apie „A-ha“ karjeros pabaigą, rašytojas atnaujino biografiją, kuri dabar apima ir paskutiniuosius kolektyvo gyvavimo metus. Knyga yra papildyta daugybe išskirtinių nuotraukų, kurias iš savo asmeninių archyvų pateikė patys muzikantai.

„Knyga buvo rašoma ne tam, kad chronologiškai įamžintų „A-ha“ karjerą, o tam, kad galėtume šlovinti didžiausios sėkmės sulaukusios Norvegijos grupės istoriją, - teigia biografijos autorius Janas Omdahlis. - Tai labiau psichologinis visų trijų grupės narių paveikslas. Istorija yra kur kas tamsesnė ir labiau komplikuota, nei gali tikėtis daugelis grupės gerbėjų, bet tai tikra istorija“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją