„Kai pradėjome groti, nebuvo žurnalistų ir fotografų, kurie ateitų į studiją per repeticijas, ar gerbėjų, kurie po koncertų dalintųsi nuotraukomis „Facebook‘e“, - pasakojo grupės vokalistė Giedrė.

Idėja paprašyti gerbėjų ir fotografų surinkti grupės fotoistoriją kilo susėdus prie būsimo albumo „Fermata“ darbų. Antologiniame albume, kuris bus pristatytas rugsėjo 10 dieną koncerte Vilniaus „Vasaros terasoje“, rasime grupės kūrybą nuo susikūrimo iki šių dienų – nuo „Gera mylėtis“ iki „4 milimetrai“.

„Norime su jumis pasidalinti savo istorija. Ir norime, kad jūs pasidalintumėte savo „Empti“ istorija su mumis“, – siųsti nuotraukas iš koncertų ir ne tik kviečia grupės nariai.

Geriausios istorinės gerbėjų atsiųstos „Empti“ nuotraukos su autorių pavardėmis bus sudėtos į albumą „Fermata“. Po albumą grupė pažadėjo padovanoti kiekvienam, kurio nuotrauką panaudos albumo viršeliui.

Nuotraukas su užfiksuota „Empti“ istorija kviečiame siųsti elektroniniu paštu muzika@muzikosbomba.lt iki rugpjūčio 22 d. Įdomiausi albumui atrinkti kadrai bus publikuojami DELFI portale.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją