Loreta - pirma lietuvė dainininkė, kurios atliekamas kūrinys reklamuojamas titulinėse šio puslapio pozicijose. „Windows Media Guide“ per mėnesį aplanko apie 160 milijonų internautų. Loretos atliekama daina jau sulaukė didelio gerbėjų dėmesio.

„Esame sužavėti, kad Lietuva galų gale turės pirmą tarptautinio lygio popžvaigždę“, - džiaugėsi dainininkės prodiuserių kompanijos „Tsunami Entertainment“ direktorius Bruce'as Kirklandas.

L. Frankonytė - praeityje garsaus Lietuvos dainininko Algimanto Frankonio vienintelė duktė. Dainuoti su tėvu ir mama, taip pat dainininke Liuda Frankoniene, ji pradėjo Lietuvoje būdama ketverių metų. Vienuolikos su tėvais emigravo į Gran Kanarijos salą (Ispanija). Po dvejų ten praleistų metų mergaitės talentu besirūpinanti motina suprato, kad saloje Loreta neturi galimybių siekti tarptautinės dainininkės karjeros ir penkiolikmetę išsiuntė į Didžiąją Britaniją, į netoli Londono įsikūrusią Askoto menų mokyklą. Po poros metų Loreta pasirašė kontraktą su garsia JAV kino filmų ir muzikos įrašų kompanija „Warner Bros“ ir išvažiavo gyventi į Majamį (JAV). Vėliau persikėlė į Los Andželą, kur šiuo metu ir gyvena.

Mergina aktyviai siekia savo svajonės - tapti pasaulinio garso dainininke. Jos su amerikiečių dainininke Grace Jones atliekama daina „Storm“ skamba filme „Keršytojai“ („The Avengers“), kuriame vaidina Seanas Conneris ir Uma Thurman. Kūrinys „Trouble with Boys“ skambėjo populiariame seriale „Draugai“. Vėliau kūrinys tapo hitu JAV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)