Radijo stoties „Klasika" prodiuserė Jolanta Kryževičienė džiaugiasi, kad išrinkti tikrai verti publikos simpatijų ir apdovanojimų atlikėjai. Eglė Špokaitė tapo dar ir praėjusių Metų baleto soliste, šią nominaciją žinomai baleto šokėjai skyrė kompetetinga komisija. Vytauto Juozapaičio karjeroje 2003-ieji metai irgi paliks ryšų pėdsaką, jis tapo Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatu.

Anot Jolantos Kryževičienės, kiekviena premija ar apdovanojimas menininkui yra savotiškas patvirtinimas, kad jo kūryba yra vertinama, suvokiama ir mėgiama. Tačiau kūrėjui manyčiau yra svarbiausia suvokti, kad jis reikalingas skaitytojui, klausytojui ar žiūrovui. Šis neprofesionalus, bet labai nuoširdus įvertinimas yra tarsi ženklas, kad menininko darbai yra reflektuojami ir šių dienų žmogaus.

Radijo stoties „Klasika" įsteigtus apdovanojimus - muzikos centrus ir diplomus įteikė LRT generalinis direktorius Kęstutis Petrauskis. Dovanas gavo ir tie klausytojai, kurie tiesiog dalyvavo balsavime. Radijo stoties „Klasika" laidos „Ryto allegro" metu ištraukti laimingieji biuleteniai su pavardėmis tų klausytojų, kurie laimėjos LNOBT bilietus, kompaktinių diskų komplektus ir radijo stoties „Klasika" šalikus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją