“Nukėlėme jį vėlesniam laikui, nes fiziškai nebūtume spėję šįkart jo surengti. Turas buvo košmariškai suplanuotas ir tikras stebuklas, kad pavyko tie 11 koncertų. Išskyrus pačius koncertus, viskas vyko tragiškai: siaubingai ilgi ir neprotingi pervažiavimai iš vienos vietos į kitą, varginančios nakvynės autobusiuke arba po 4 valandas motelyje, painiava, sumaištis, nuolatiniai vėlavimai. Viduryje turo metėme jo prodiuserį ir užbaigėme koncertus savarankiškai”, - pasakojo Kostas Smoriginas.

Aktorius ir dainininkas yra ypač dėkingas dviems žmonėms, kurių dėka turas nežlugo: Anglijoje gyvenančiam kunigui Petrui Tverijonui ir Airijoje gyvenančiam muzikantui Dariui Mileriui Nojui.

Varginančioje kelionėje buvo aibė nuotykių, kuriuos Kostas Smoriginas galėtų pasakoti visą vakarą. Labiausiai jam įsiminė imigracinės Jungtinės Karalystės tarnybos patikrinimas. “Jie kratė mus beveik keturias valandas. Atėmė peilius, kurie buvo skirti lašiniams pjaustyti, išrengė beveik nuogai ir susirinko diržus, kad nepasikartume. Buvo baisiai įtarūs ir vis aiškino, kad mes ketiname likti Anglijoje. Pasakiau jiems, kad po to, kai buvau Graikijoje, jų Anglija manęs nedomina”, - pasakojo Kostas Smoriginas.

Po klaikiai organizuoto turo aktoriai prisiekė, kad nuo šiol po Europą skraidys lėktuvais ir nė kojos nekels į jokį autobusiuką.

Naują albumą “Vėl kartu” gruodžio pradžioje išleidę “Aktorių trio” gruodžio 26 d. rengia iškilmingą koncertą Kauno filharmonijoje. Lietuvos publikai bus pristatytas albumas “Vėl kartu”, skambės ir seni hitai.