Ši daina yra įrašyta Jurgos išgalvota kalba, tačiau kūrinio žodžius simbolių kalba ir jų vertimą galima rasti kompaktinę plokštelę „+37° (Goal of Science)“ paleidus kompiuteryje. Pasak Jurgos, išgalvotais žodžiais gimsta dauguma jos dainų ir tik vėliau ji sukuria lietuvišką arba anglišką tekstą. Dviems dainoms iš naujojo albumo dainininkė nutarė žodžių nekurti, o palikti jas taip, kaip jos gimė. Antroji yra albumą baigianti daina „Soft Explosion“.

Naujasis kūrinys „+37°“ jau yra tapęs publikos vienu mėgstamiausių Jurgos ir grupės koncertinėje programoje. Gyvai koncerte ši daina buvo pristatyta praėjusių metų liepos mėnesį Palangos klube „Ramybė“ ir festivalyje „Positivus“ Latvijoje.

Keliose radijo stotyse ši daina jau yra nuskambėjusi iliustruodama albumo „+37° (Goal of Science)“ išleidimą. Didžiausiais šio albumo hitais yra tapę kūriniai „Rykliai ir vilkolakiai“, „Tyliai“ ir „Running“. Praėjusiais metais išleistą Jurgos albumą „+37° (Goal of Science)“ įsigijo per 8 000 muzikos gerbėjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją