„Tai bus kitoks koncertas ir kitoks skambesys“, – tvirtino liepos 1 d., ketvirtadienį, terasoje pasirodysiantis „Amberlife“ lyderis Edgaras Lubys. Šįsyk publika išvys jį be kitų grupės muzikantų.

„Jokių „stadioninių“ efektų – tik balsas ir mano gitara. Manau, šioje vietoje idealiai derės atmosfera ir akustinis skambesys. Jau teko surengti kelis panašius pasirodymus – įsitikinau, kad klausytojai juos puikiai priima. Man pačiam tokie koncertai taip pat teikia daug džiaugsmo, suteikia progą šiltai ir nuoširdžiai pabendrauti su publika“, – kalbėjo E.Lubys.

Atlikėjas vylėsi, kad publika susidomėjusi „degustuos“ ne tik naujas dainas – atradimu turėtų tapti ir netikėtos laiko patikrintų kūrinių interpretacijos: „Jie suskambės absoliučiai kitaip nei tai, ką daugeliui iki šiol yra tekę girdėti per radiją ar matyti TV ekrane“.

Liepos 3 d., šeštadienį, ant modernaus „K-centro“ stogo akustiniu skambesiu lepins vokalistas Sasha Song, dar iki rudens žadantis išleisti savo naująjį albumą. „Esu įrašęs puikių dainų, kuriomis būtų nuodėmė nepasigirti“, – šypsojosi atlikėjas.

Gyvo garso koncertas „Dr.Who“ terasoje suteiks progą įvertinti kūrinius, dainų versijas anglų ir rusų kalbomis iš naujojo albumą dar iki jo išleidimo. Vakaras žada spalvingą muzikos spektrą: nuo modernaus džiazo – iki šokių muzikos ritmų. Naujų kūrinių mozaiką papildys „Gera būti dviese“, „Mamai“, „Miss Kiss“ bei kitos puikiai žinomos dainos. Sashai Song ant scenos talkins pritariančioji vokalistė Nora Strolytė, pianinu akompanuos Marius Leskauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją