Birželio pradžioje klausimus apie būsimą albumą dainininkė atrėmė išleisdama pirmą dainą „Šilkas“. Radijo stočių eteryje ir socialiniuose tinkluose pristatyta daina sukėlė daug diskusijų apie pasikeitimus dainininkės kūryboje.

„Šis albumas buvo kuriamas dvejus metus. Jis man ir reiškia pasikeitimą, ilgą kelionę, dvejų metų įvykius, emocijas ir kūrybą. Todėl ir dainos albume labai skirtingos – vienos panašesnės į pirmo albumo kūrinius, o kitos nurodo kryptį, kuria mano muzika juda dabar. Tai matyt ir yra mano virsmas. Šis albumas yra virsmas“, – pasakojo Alina.

Liepos 1 dieną Vilniuje rengiamam koncertui po atviru dangumi A. Orlova ruošia keletą naujienų. Dainininkė scenoje pasirodys nebe viena, o su grupe muzikantų. Šiuo metu A.Orlova su grupės nariais kasdien repetuoja – ruošiamas ypatingas pasirodymas, kurio detalių Alina nenorėtų atskleisti iš anksto.

Kiekvienai Alinos antrojo albumo „Mutabor“ dainai kūrybinė komanda „pvz.lt“ (Rudolfas Levulis, Kamilė Kaniušonytė ir Paulius Mazūras) sukūrė po vaizdo novelę. Keturiolikoje vaizdo darbų matomos skirtingos visuomenės grupės. „Visi sukurti filmukai – dokumentiniai. Kaliniai, senelių namų gyventojai, šokių „kam per 30“ lankytojai – visi personažai, situacijos ir vietos – tikri ir nesuvaidinti“, – pasakojo R. Levulis.

Galerijoje - kadrai iš vaizdo novelių:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)