Scenoje gros vienos profesionaliausių Lietuvos muzikos grupių - „Empti“, „Saulės kliošas“, „Skamp“ ir Jurga.

Netrūks atrakcijų ir per pertraukėles. Bus galima dalyvauti linksmose viktorinose apie vyrų ir moterų lygybę, o teisingai ar išradingai atsakiusieji į klausimus laimės šaunių prizų.

Džiugių emocijų pasisems ir mažiausieji – vaikai bus pakviesti dalyvauti piešimo maratone, kuriame sukurtais darbais Europos lyčių lygybės instituto darbuotojai vėliau papuoš savo biurą.

Koncerte dalyvaus ir garbės viešnia, Europos Komisijos Viceprezidentė Viviane Reding. Ji paskelbs apie Instituto logotipo sukūrimo konkursą - teisę jame dalyvauti turės visi Europos Sąjungos gyventojai.

Europos lyčių lygybės institutas yra pirmoji ES institucija, kurios būstinė įkurta Baltijos šalyse. Institutas remia ES ir valstybių narių pastangas skatinti lyčių lygybę, kovoti su diskriminacija dėl lyties bei ugdyti ES piliečių sąmoningumą lyčių lygybės klausimais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją