Tie, kurie negalės pasiklausyti koncerto tiesiogiai, galės bet kuriuo jiems patogiu metu paklausyti ar pasižiūrėti koncerto vaizdo įrašą DELFI TV.

Taigi jei nesate vilniečiai, savaitgalį išvažiuojate arba tiesiog nemėgstate sausakimšos salės ir šurmulio, tačiau turite kompiuterį ir interneto ryšį – nuo šiol užteks paspausti mygtuką "Play" ir mėgautis tiesioginiu renginiu.

Internetu transliuojamų kocertų seriją atidarė grupė „4FUN“, pristačiusi savo kūrybą ir mėgstamiausius „koverius“. 2001-aisiais susikūrusi grupė bene labiausiai žinoma tapo 2007 metais laimėjusi nacionalinę „Eurovizijos“ atranką su daina „Love or Leave“ ir atstovavusi Lietuvai konkurso finale Helsinkyje.

Julija Ritčik, "4Fun"
Tačiau jie atlieka toli gražu ne tik romantiškas balades. „4FUN“ repertuare – įvairiausių stilių: rock’n'roll, blues, country rock, pop rock ir disko dainos lietuviškai ir angliškai.

Pirma tiesioginė transliacija įvyko šį šeštadienį 22 val. čia. Koncerto trukmė – 1 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją