Šalia „Šilko“ albume Alinos gerbėjai Lietuvoje ras dainų ne tik lietuvių, bet ir anglų, rusų kalba. Alinos gerbėjų ratas jau sparčiai plečiasi užsienyje, kur ji koncertuoja jau nuo 2008 metų. Alina šiais metais savo pirmąjį albumą „Laukinis šuo dingo“ pristatė Prancūzijoje. Birželio 7 d. pirmasis Alinos albumas oficialiai bus pradėtas platinti ir Skandinavijos šalyse.

Antrasis albumas liepos mėnesį papildys kokybiškos ir intelektualios lietuviškos muzikos leidinių lentynas. Iki rudens jau suplanuota keliolika Alinos pasirodymų Lietuvoje ir užsienyje. Kitą savaitę Alina jau išskrenda koncertuoti į Paryžių.

Antrasis albumas dar neturi pavadinimo – Alina pasakojo, kad tiesiog klauso naujų dainų, galvoja ir laukia, kol pavadinimas atsiras. Albumas buvo kuriamas pastaruosius dvejus metus.

Naujos dainos „Šilkas“ klausykitės čia:


Balsavimas vyksta iki birželio 7 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)