Spalio 11 d. C. Richardas šešis iš septynių vakarų koncertuos „Royal Albert Hall“. Septintąjį vakarą, ketvirtadienį, kai jam sukaks 70 m., jis nekoncertuos.

Planuojama, kad koncerto metu atlikėjas atliks per 52 m. trukusią savo karjerą hitais tapusias dainas, o taip pat kelias dainas iš netrukus pasirodysiančio albumo „Bold As Brass”.

70 svarų sterlingų kainuojančių bilietų paklausa yra tokia didelė, kad organizatoriai buvo priversti apriboti jų pardavimą, leidžiant vienai šeimai įsigyti daugiausiai 4 bilietus.

2008 m. įvyko solinis C. Richardo 50-ųjų metinių koncertinis turas, o praėjusiais metais - bendras sugrįžimo koncertinis turas su „The Shadows”.
Jubiliejinio gimtadienio proga seras C. Richardas pristatys savo prekės ženklo putojantį vyną. Dainininkui priklauso vynuogynas Portugalijos Algarve regione, kur jis gamina savo prekės ženklo vyną „Vida Nova”.

Seras C. Richardas yra pardavęs daugiau kaip 250 mln. muzikos įrašų ir yra vienintelis atlikėjas, 6-10 deš. pelnęs po hitą per kiekvieną dešimtmetį.

Energingais šokiais garsėjantis atlikėjas patikino savo gerbėjus, kad jo sveikatos būklė leidžia jam būti ant scenos. „Mane vis dar užveda. Aš niekada nejaučiu, kad jau pasiekiau savo viršūnę”, - neseniai teigė atlikėjas.

Pasak dainininko, tenisas, kasdieninė multivitaminų dozė ir daug proteino turinti dieta yra geros jo sveikatos paslaptis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją