„90s live“ yra gyvos muzikos projektų ciklo „Rootslive Disco“ dalis. Jo sumanytojai ir įgyvendintojai siekia atiduoti duoklę klubinės muzikos istorijai, supažindinti publiką su gyvai atliekamais „šakninių“ klubinės muzikos stilių kūriniais, grupėmis ir atlikėjais. Paskutinysis praėjusio amžiaus dešimtmetis labai skiriasi nuo disko eros klubinės muzikos. Jame vyrauja elektroninių instrumentų, programuotų būgnų, sintezuotų garsų elementai, ritmai – trankesni, o melodijų linijos – agresyvesnės.

„Dr.Who“ denį drebins „Technotronic“, MC Hammer, „East 17“ Haddaway, „2 Unlimited“, „Culture Beat“, „Reel 2 Real“ ir kitų garbintų stabukų hitai.
Vakarėlio šturmanui J. Brūzgai publiką įkaitinti padės patyrusi įgula: Vytis Smolskas, klavišiniais grojantis grupėje „Pieno lazeriai“, Dariušas Loznikovas, gospelų choro „Sounds in G“ bosininkas, gitaros partijas atliks Vytas Rasimavičius, grupių „Saulės kliošas“ ir „Messiah Goes Mad Orchestra“ bendražygis, o elektroniniais būgnais gros „Inculto“ narys Jonas Narbutas.

„Daugiau nei valandą truksiantis koncertas tikrai pamalonins tuos, kurie su ilgesiu prisimena savo „žalios“ jaunystės diskotekas, o jeigu jose neskambėjo aukščiau paminėtų atlikėjų ir grupių melodijos – puiki proga mūsų kruize praplėsti savo muzikinius horizontus“, – merkė akį lainerio kapitonas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)