Su vasara penktadienį labinsis ir didžėjai – iš Niujorko atostogų į Lietuvą grįžęs Zhill („Discomafia“/„Bagpak“), „Happyendless DJs“ generolas Benua ir sparčiai laužyto house karjeros laiptais šuoliuojantis aout6. Labai įvairiapusiška pirmosios nakties programa – tiesus kelias į nė kiek ne pilkesnį penktąjį „Vasaros terasos“ sezoną.

Gyvų ir lietuviškų penktadienio koncertų idėja tęsis visą sezoną. Čia debiutinį savo albumą pristatys „Freaks on Floor“, taip pat koncertuos „Brass Bastardz“, „GeraiGerai & Miss Sheep“, „inCulto“, „Happyendless“ ir kitos aktualios bei originalios grupės, savo kūryboje nevengiančios elektronikos prieskonių.

Po gyvos muzikos atakų šeštadieniais „Vasaros terasos“ kavinė lauks su vėlyvaisiais pusryčiais – brunch. Šeštadienių vakarais čia tvyros rami D‘Jonee ir draugų kuriama lounge atmosfera. Paskutinę savaitės dieną kiemelis ūš nuo vidurdienio – jame sukiosis „Blusturgio“ prekiautojai, pirkėjai ir smalsautojai, erdvę užversiantys antikvariniais, meniškais ar šiaip mielais daiktais. Kiek atsikvėpusi po turgaus „Vasaros terasa“ savaitę palydėti kvies su vakarais „Melomania“, kuriuose margomis plokštelėmis dalinsis dar margesnės asmenybės.

Ateinantį pirmadienį savo šeštąjį gimtadienį atšvęs ir drauge atviro oro sezoną kiemelyje pradės įdomiosios elektronikos ciklas „Minimal Mondays“. Antradienio vakarais čia mainysis kelios didžėjų komandos – gegužės 18-ąją laužytus ritmus suks „Souled Summer“ kompanija, po savaitės juos pakeis eklektiškos elektronikos naktims „Night Loop“ nusiteikę didžėjai Pupa ir Calli. Dar viena skaitmeninė proga – ketvirtadieniai. Visą vasarą jie bus pažymėti ritmingosios darbo klasės „Mondayjazz“ muzika ir pokalbiais.

„Vasaros terasos“ šeimininkai džiaugiasi, kad muzika čia šį sezoną skambės tiesiog puikiai – ir gyvų pasirodymų, ir didžėjų setų skambesį užtikrins patyrusi garso režisierių komanda „Soundboys.lt“ ir jos prižiūrima aparatūra.

Kadangi visi, užsukantys į kiemelį, yra draugai, „Vasaros terasos“ šiemet organizuojami renginiai – nemokami. Tiesa, be visų aukščiau išvardintų pramogų, čia vyks ir įvairūs koncertai bei užsiėmimai, į kuriuos kvies Vilniaus mokytojų namai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją