“Kokybiškas ir savitas, galingomis boso linijomis, energija ir semplų įvairove pasižymintis "progressive house" yra visuomet laukiamas “Atari” vakarėliuose. Šiuos epitetus tiksliai atspindi jau pažįstamo mums Clive'o Henry setai”, - sakė “Atari” organizatorius Ignas i.v. Didžiąją dalį vasaros praleidęs Ibicoje, šioje saloje įsikūrusio klubo “Circo Loco” rezidentas Clive'as Henry prieš atvykdamas į Lietuvą jau spėjo aplankyti ir pagroti garsiausių Kanados, Šiaurės ir Pietų Amerikos klubų scenose. “Po pasirodymų labiausiai pasaulyje išprotėjusiame mieste San Paulo (Brazilija) su malonumu grįžtu į Kauną, kur, tikiuosi, esu laukiamas visuomet entuziazmu trykštančios klubinės kultūros bendruomenės”, - teigė Clive'as Henry, svajojantis apie jaukaus savo restorano įkūrimą. Jau 12 metų plokštelių bagažą po pasaulį tampantis muzikantas yra puikiai pažįstamas Niujorko, San Francisko, Dalaso, Honkongo, Afrikos, Australijos, Kretos, Meksikos, Portugalijos, Japonijos ir dar daugybės neišvardijamų šalių ir miestų klubų lankytojams. Savo karjerą Clive'as Henry pradėjo 1991 metais vakarėlių serija “Gosh”, kurią rengė kartu su Rocky (Rokiu) (X-PRESS 2), o vėliau su Charlie'u Chesteriu (Čarliu Česteriu).

Netrukus Clive'o Henry talentas buvo įvertintas ir muzikantas plokšteles jau suko tokiuose renginiuose kaip “Flying” (Soho Theatre Club), “Back to Basics” (Lidsas), “Venus” (Notingemas) ar “Cream”.

Šiuo metu “Clive Henry” ir “Peace Division” yra pastovūs žymiausių pasaulyje muzikos festivalių - HOMELANDS, KNEBWORTH ir GATECRASHER SOUND SYSTEM - svečiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją