„Lieka tik apgailestauti, kad ponas Karalius nesiteikia atvykti į renginį, nors buvo pažadėjęs. Eilinį kartą įsitikinome, kad šis žmogus neturi atsakomybės geno. Ir nesvarbu apie ką eina kalba – apie grupę, Seimą ar šeimą“, - pranešdamas liūdną naujieną kalbėjo ŽAS narys Linas Zareckas-Choras.

Nenustebkite, kad Ezopo vardas bus minimas reklaminiuose klipuose. „Nusprendėme nebekeisti reklamos, nes iki koncerto liko tik 7 dienos“, - paaškino L. Zareckas-Choras.

„Visi dabar nori iš mano vardo reklamą pasidaryti. Nebuvau iki galo sutikęs dalyvauti tame koncerte. Iš pradžių maniau, kad būtų gerai, paskui pasvarsčiau, kad reikia skirti tam daug laiko, repetuoti. Šimtą metų nebuvau ant scenos, viską esu pamiršęs. Anksčiau dainuodavome pagal fonogramą, tai galvos nesukdavom, o dabar - gyvai, todėl rengtis reikia rimtai. Neturiu nei laiko, nei noro tuo užsiimti“, - sakė Linas Karalius.

Jis tikino, kad koncerte būtinai apsilankys ir į sceną užlips, bet tik kaip svečias. „Ateisiu, gėlytę įteiksiu“, - buvusių kolegų atžvilgiu geranoriškai buvo nusiteikęs jis.

Iš viso grupės ŽAS veikloje per 15 metų dalyvavo 13 narių. Visus juos muzikantai tikisi pamatyti jubiliejiniame koncerte. „Leisime ir pagroti, jei dar moka“, - šmaikštauja grupės talismanu vadinamas Gidonas Šapiro-Bilas.

„15 metų jubiliejus - puiki proga priminti apie save. Priminti ne bet kaip, o didžiuliu šou, kuris sugrąžins į tuos laikus, kai grojome tik gyvai ir dar nebuvome vadinami popgrupe. Labai smagu, kad renginyje sutiko dalyvauti ir kartu pamuzikuoti daugybė mūsų kolegų. Nebus jokių skandalų, pažadame vien tik gyvą muziką ir daug daug draivo. Gailėsitės 15 metų, jei neateisite į šį koncertą“, - skelbia kadaise žurnalistų skandalingausia Lietuvos grupe praminti „žasai“.

„Žasams“ ir jų kolegoms akompanuos ši muzikantų rinktinė: Robertas Semeniukas – Žalvarinis (gitara), Viktoras Jonušis - Hugis (gitara), Paulius Jaskūnas (bosinė gitara) ir „Pelenų“ klavišininkas Saulius Didžiulis. Būgnus muš vienas iš „žasų“ - Linas Zareckas-Choras.
Jubiliejinį koncertą apšildys neseniai susibūręs kolektyvas „My Favorite Gun“.

Koncerte su ŽAS pasirodys liaudies dainų atlikėja Veronika, su kuria muzikantai repetuoja naują kūrinį. Su „Skamp“ kolektyvu muzikantai repetuoja „Man gerai“, su atlikėju Mantu - „Sudrumskime ramybę“, o Stano į sceną lips atlikti dainos „Suka“.

Taip pat su žasais dainuos legendinės „Anties“ lyderis Algirdas Kaušpėdas, Saulius Urbonavičius-Samas, Marijonas Mikutavičius, „G&G Sindikatas“ bei kitos grupės ir atlikėjai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją