Renginio „Kam per 30, kam per 40“ misija – suvienyti šokiui neabejingus žmones tradiciškai rinktis į teminius vakarus smagiai ir turiningai leisti laiką, o galbūt atrasti ir savo antrąją pusę, išplėsti naujų draugų ar pažįstamų ratą. Profesionalų vedamos šokių pamokos skambant nepamirštamiems 80-ųjų–90ųjų hitams gali tapti ne tik įsimintinu laisvalaikiu, bet ir nauja aistra.

„Iš daugybės televizijų šokių projektų ir gatvėse vykstančių įvairiausių šokių akcijų galima nedvejojant teigti, kad lietuviai mėgsta šokti. Netgi labai. Todėl nusprendėme padaryti pradžią gražiai tradicijai – projektui „Kam per 30, kam per 40““, - apie nuotaikingo vakarėlių ciklo idėją pasakoja organizatoriai.

Šis renginys skirtas ir gražias šeimas sukūrusiems žmonėms, ir linksmos kompanijos ieškantiems vienišiams. Vakaro organizatoriai tikisi, kad „Kam per 30, kam per 40“ bus gera vieta saugiai ir smagiai praleisti laiką tarp bendraminčių, susitikti su draugais ir atsipalaiduoti ar netgi susirasti naujų pažinčių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)