„Pacha“ studentų vakaruose – naujos žvaigždės

Audringi jaunatviški studentų vakarėliai naktinio klubo „Pacha“ lankytojams parengė staigmenų. Pirmoji laukia jau ketvirtadienį, balandžio 29-ąją. Nevaržomos studentiškos dvasios klubui „Pacha“ įkvėps unikalus lietuvių projektas „The Sneekers“ kartu su vokalistais Justu Jaručiu ir Aiste Striogaite.

Vos per vienerius metus išgarsėjęs „The Sneekers“ kolektyvas jau yra pripažinti socialinio tinklo „Myspace“ scenoje, juos dažnai mini populiariausiuose pasaulio muzikiniuose tinklaraščiuose, o jų kūrinius groja „BBC Radio 1“. Bendra, gyvai atliekama „The Sneekers“ programa su vokalistais J. Jaručiu ir A. Striogaite pulsuoja veržlumu, kokybišku muzikiniu skambesiu ir žada nepamirštamą vakarą.

Taip pat vakarėlio metu pasirodys klubo „Pacha“ rezidentas didžėjus Recoco, o mažojoje salėje ritmenbliuzo stiliaus muzika rūpinsis „G&G sindikato“ narys Mamania.

Savaitgalį klube „Pacha“ – svaiginantis Ibizos stiliaus vakarėlis

Balandžio 30-osios vakarą Vilniaus naktinis klubas „Pacha“ kviečia į Ibisos karščiu alsuojantį vakarėlį „People from Ibiza“. Klubo svečių lauks Ibisos didžėjų pasirodymai, įspūdingas ugnies šou, naujų kvepalų pristatymas bei dar daug intriguojančių staigmenų.

„People from Ibiza“ renginių ciklas populiarus ne tik Ispanijoje, bet ir JAV, Brazilijoje, Argentinoje bei kitose šalyse. Klubo „Pacha“ svečiams karščiausias muzikines naujienas dovanos šių vakarėlių Ibisoje šeimininkas – Dj Les Schmitz. Šio atlikėjo vardą išdidžiai taria ne tik šokių muzikos sostine vadinama Ibisa, bet ir garsiausi pasaulio didžėjai bei klubinės muzikos leidiniai. Prieš metus žurnalas „Dj Mag“ Les Schmitz išrinko geriausiu Ibisos klubų rezidentu.

Vakarėlio metu pasirodymą surengs ir Les Schmitz brolis Oliver Schmitz, Portugalijos šokių muzikos žvaigždė Miguel Matoz bei Lietuvos publikai puikiai žinomas duetas – Rikko El Gato ir saksofono virtuozas Serge. Renginio organizatoriai šį vakarą siūlo puoštis jūreiviško stiliaus drabužiais bei aksesuarais.

„Royal Night“ – geriausi popžvaigždžių singlai gyvai

Tarptautinę darbo ir gatvės muzikos dieną, gegužės 1-ąją, klube „Pacha“ vyks moterišku žavesiu spinduliuojantis vakarėlis „Royal Night“ kartu su puikaus balso savininke Baiba Skurstene, Dj Mix ir Mantini. Klubo lankytojai turės galimybę per vieną naktį pasimėgauti gyvai atliekamomis Madonnos, Alicia Keys, Rihanna, Christinos Aguileros bei kitų žinomų atlikėjų dainomis. Nuotaikinga hip-hopo ir ritmenbliuzo stiliaus muzika rūpinsis Dj Mix bei Mantini.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją