„Viskas įvyko labai atsitiktinai. Lietuviškoji dainos versija – atsitiktinis dalykas. Maniau, jog sudainuosiu tik „Vaikų balse“. Pasirodo, daina puikiai tiko Klaipėdoje rengiamo laivų parado nuotaikai. Tai ir išėjo nauja-sena daina“, – DELFI kalbėjo grupės „Amberlife“ lyderis Edgaras Lubys, pridūręs, jog kūrinys netrukus turėtų pasiekti ir radijo stotis.

Dainininkas tikisi, kad pirmasis šventės „blynas“ nebus prisvilęs ir viskas pavyks sklandžiai. Esą E. Lubys sutiko savo dainą duoti renginio organizatoriams su sąlyga, kad ji taps parado himnu.

„Laivų paradas labai reikalingas Klaipėdai, uostamiesčiui. Galbūt net atsiras šiokia tokia alternatyva jūros šventei. Iš tiesų kuo daugiau švenčių, tuo geriau“, – aiškino jis bei neabejingus „dryžuotai sielai“ pakvietė gegužės 22-ąją atvykti į uostamiestį, į pirmą kartą organizuojamą Klaipėdos laivų paradą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją