Internete mashup forumuose susipažinę su Vee Diawara ir kurį laiką stebėję jo veiklą su „NO DJs“ projektu, kuris Lietuvoje atstovauja šiai muzikinei naujovei, „Bootie“ įkūrėjai suteikė teises jam organizuoti „Bootie Baltics“ vakarėlius.

Pirmojo tokio vakarėlio atidarymo proga atvyksta patys šio sumanymo įkūrėjai A+D, t.y. DJ Adrian ir Mysteriuos D. Ši be proto ekstravagantiška porelė yra ne kartą laimėjusi įvairius DJs apdovanojimus, o jų klubas San Franciske keturis metus iš eilės pripažintas „Best Dance Club“ („Geriausias Šokių Klubas“).

Šalia jų beigi kartu su jais jūsų mintis spėlionėse, o kūną šokio ritme palaikys „NO DJs“ kartu su gyvai dainuojančiais atlikėjais bei DJ Mamania.

"Tai kaip naktinio gyvenimo Nojaus Arka – breikeriai šoka su gotėmis, skate punk‘ai šoka su auksiniu jaunimėliu. Nėra nieko labiau stulbinančio, kaip matyti tokią skirtingą publiką dainuojančius vienu balsu, šokančius bei beprotiškai šėlstančius, kartu besidalijančius nuostabiu to momento jausmu", – rašė „Time Out Hong Kong“.

Mashup‘ai jau šį šeštadienį, balandžio 17 dieną Vilniuje, Menų Fabrike “Loftas” Švitrigailos 29, Naujamiestyje, Vilniuje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją