„Kiekvienas mano albumas atspindi asmeninę patirtį, kuri mane formuoja. Tvirtai tikiu, kad gyvenimas skirtas tobulėti, atrasti save ir save išreikšti. Per muziką išreiškiu savo patirtį ir pasidalinu ja su kitais, kuriems galbūt pravers. Per pastaruosius ketverius metus daug sužinojau apie save, supratau, ką sugebu, ką kiekviena moteris sugeba. Nuo albumo „Back to Basics“ išėjimo tapau motina, žmona ir galiausiai – aktore.

Nauja veikla reiškia naujus iššūkius ir suteikia galimybę atskleisti naujas savo puses, apie kurių egzistavimą nė nenumaniau. Aš turiu daug veidų ir daug pareigų. Man tinka daugybė apibūdinimų. Šis albumas atspindi įvairias mano asmenybės puses. Nelengva apibūdinti jo skambesį, nes mane pačią nelengva apibūdinti. Galiu būti rimta, galiu būti žaisminga, seksuali, mylinti, griežta, darbšti, atvira.

Norėdama atspindėti šias savybes rinkausi įvairius menininkus prodiuserius ir žanrus. Pasitelkiau tiek elektroninius, tiek natūralius elementus, kad išgaučiau gaivią, seksualią nuotaiką, kuri svyruotų nuo žaismingos iki mąslios. Tai paskatino išmėginti tokius dainavimo būdus, kurių anksčiau nebuvau bandžiusi. Taip pat praplėsti asmenybės ribas ir išbandyti naujoves, reikšmingas mano ateičiai ir man kaip menininkei.

Dainos albume atspindi daugelį mano pusių. Kaip ir visos moterys, supratau, kad kartais galiu tapti superžmogumi. Kaip ir visos moterys, esu bioniška“, - mintimis dalinosi populiarioji atlikėja.

Christinos Aguileros naujojo singlo reklaminė fotosesija:

DELFI skaitytojų dėmesiui - naujausias Ch.Aguileros singas „Not Myself Tonight“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją