„Kalbasa“ - jau šeštasis "Barbacan" vykdomas laboratorinis darbas, kurio pagrindinis vykdytojas ir atlikėjas - informatikos specialistas Darius Jurevičius (DJ).

Darius, laisvalaikiu fotografuojantis ir kuriantis poeziją, jau ne kartą buvo pastebėtas profesionalų ir pelnė laurus fotografijų konkurse „Džiazas ir miestas“(„Kaunas Jazz 2003“), šių metų „Poezijos pavasaryje“; jo eilėraščius spausdino „Literatūra ir menas“, fotografijas ir tekstus publikuoja įvairios internetinės svetainės.

"Barbacan" bare Darius debiutuoja pristatydamas ypatingą garso ir vaizdo projektą „Kalbasa“, kurio metu jungiamos įvairios išraiškos priemonės: ekrane besikeičiančios fotografijų projekcijos, autoriaus gyvai atliekama poezija bei elektroninė muzika. Tai erdvinis garso ir vaizdo koliažas, kur kalba tampa vienu iš instrumentų – kartais papildančiu muziką, kartais įgyjančiu savarankišką turinį ir prasmę.

Todėl visus, penktadienio vakarą ieškančius „kitokio“ renginio, maloniai kviečiame užsukti į "Barbacan" kino baro laboratoriją ir pirmiems išbandyti naują Dariaus Jurevičiaus produktą „Kalbasa“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją