Eteryje – trance muzika

„Mūsų eteris skirtas šokių muzikos hitams, o trance muzika jau ne pirmus metus karaliauja tarp visų klubinių krypčių. Didžiausios „Power Hit Radio“ eterio žvaigždės – Tiesto, Armin van Buuren ir Ferry Corsten. Neatsitiktinai savo gimtadienio proga kartu su klubu „Exit“ pristatome dar vieną ryškų progressive trance scenos vardą Gareth Emery“, – sakė „Power Hit Radio“ programų koordinatorė Asta Gujytė.

Anot jos, šiais metais trance muzikos apimtys radijo, per savaitę skaičiuojančio beveik 360 tūkstančių klausytojų, eteryje plėsis. Euforiniai šokių muzikos ritmai skambės specializuotose klubinėse laidose „Partyzone“ ir „Sunday Club“.

Sėkmės metai

„Exit“ šeštadienio žvaigždė Gareth Emery praėjusius metus vadina sėkmingiausiais savo karjeroje. Didžėjaus 2009-uosius vainikavo 9 pozicija populiariausių „DJ Mag“ pasaulio didžėjų šimtuke. Čia Gareth Emery „įsikūrė“ tarp pasaulio trance scenos veteranų Markus Schulz ir Sander Van Doorn.

Pernai auksu spinduliavo viskas, prie ko prisilietė didžėjus. „2009-uosius pradėjęs be namų savo muzikai, metus baigiau su stipriu „Garuda“ vardu – tiek leidybine kompanija, tiek ypač sėkmingu renginių ciklu Mančesteryje“, – pasakoja Gareth Emery.

Po „Garuda“ vėliava išleisti prodiuserio hitai „Exposure“ ir „Metropolis“ tiesiog šturmavo topų viršūnes. Pernai Gareth Emery kūriniai triumfavo ir didžiausios interneto muzikos parduotuvės „Beatport“ trance muzikos „čartuose“.

Iššūkis – albumas

Kelionei į Lietuvą besiruošiantis atlikėjas yra rikiuojamas tarp moderniausių pasaulio didžėjų. Tų, kurie savo fanų skaičių augina ne tik savo kūriniais ir pasauliniais turais, bet išnaudoja visas socialinių tinklų „Facebook“, „Twitter“, „Myspace“ bei kitų interneto įrankių galimybes.

Gareth Emery buvo vienas pirmųjų pasaulio didžėjų, 2006 metais pasukusių tuomet dar nepramintu „podcast“ keliu. Šiemet didžėjus atšventė jau šimtąjį savo „podcast“ epizodą, kurie šiandien yra vieni populiariausių tarp šokių muzikos mėgėjų.

„Pagrindinis mano tikslas šiemet – albumo leidyba. Jo pasirodymą planuoju jau ketverius metus, tačiau tai tikras iššūkis, kuomet pusę savo gyvenimo praleidžiu kelionėse po pasaulį“, – sako Gareth Emery. Pernai didžėjus surengė daugiau nei 100 pasirodymų skirtinguose planetos taškuose, o kelionėse lėktuvais „prisuko“ beveik milijoną kilometrų.

Atlikėjas neaplenkė ir didžiausių klubinių festivalių, į kuriuos sugrįš ir šiemet. Specialiai vasarą įvyksiančiam „Global Gathering“ festivaliui Gareth Emery jau šiandien turi sumeistravęs šokių muzikos bombą „Global“. Jos sprogstamąją galią didžėjus šiuo metu bando klubuose, todėl „Global“ turėtų nuskambėti ir „Exit“ šokių aikštelėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją