Su meile iš Rusijos atvyksta gaiviausi house muzikos ritmai, kuriuos atveža „Pacha Moscow“ rezidentai - Dj Kolya ir Dj Andrey Exx. Dj Kolya garsėja kaip išradingas, kokybiškos house stiliaus muzikos atlikėjas. Jo kūryba vertinama ir Rusijoje, ir visoje Europoje, o norint užsisakyti šio atlikėjo pasirodymą, tenka nemažai pavargti. Kuo Dj Kolya muzika tokia patraukli? Nes ji jausminga, seksuali, įkvepianti ir, svarbiausia, jos klausantis gera šokti. Dj Kolya kūriniai nepalieka Rusijos populiariausiųjų dešimtuko, o atlikimas dažniausiai apibūdinamas žodžiu „brilliant“ („nuostabus“ - red.past.).

Dj Kolya kolega Dj Andrey Exx turi sukaupęs nemažą patirtį įvairiuose Europos naktiniuose klubuose ir tarptautiniuose konkursuose, kuriuose jam neretai tekdavo susišluoti pagrindinius apdovanojimus. House stiliaus muzika, kurią groja Dj Andrey Exx, pasižymi stipriu, sodriu garsu, švariu ritmu, pozityvia energija. Sakoma, kad kai dingsta žodžiai, tada prasideda muzika. Taip pat vakaro metu prie pulto stos „Pacha“ rezidentas Santi Touch, o mažojoje salėje karaliaus Black B.

Sekmadienį klube - išankstinis „Pure Future“ vakarėlis

Sekmadienį per Velykas klubo “Pacha” erdvėse vyks vienintelis „Pure Future White“ renginio išankstinis vakarėlis. Klubas bei jo personalas pasitiks lankytojus pasipuošę baltai. Muzikinę vakarėlio nuotaiką kurs garbingi svečiai iš Londono – Komytea. Atlikėjų atliekama progressive house stiliaus muzika turi būrį gerbėjų visame pasaulyje ir yra įtraukiama į tokius žymius rinkinius, kaip „Ministry of Sound Clubbers Guide 2008”. Taip pat vakarėlio metu nebus apsieita be klubo „Pacha“ rezidento Andy Lau bei karštų Mantini ritmų mažojoje salėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją