Sugrąžino „Loneliness“

Po ilgesnės nei metų pertraukos į Kauną sugrįžtantis Tomcraft „Exit“ šventei turi paruošęs ne vieną šokių muzikos naujieną. Svarbiausia jų – dar karštas Tomcraft superhitas „Loneliness“, šiemet prikeltas naujam gyvenimui.

Vienas skambiausių visų laikų klubinių kūrinių pasaulinę šlovę Vokietijos prodiuseriui pelnė dar 2002-aisiais. Prieš aštuonerius metus „Loneliness“ įkopė į perkamiausių D. Britanijos singlų viršūnę. Šiemet šokių muzikos mėgėjų ausis pasiekė net 11 skirtingų šio superhito remiksų puokštė, o akis – naujas vaizdo klipas.

Sekmadienį klube „Exit“ Tomcraft pagros ne tik savo mylimiausias „Loneliness“ versijas. Net keturių albumų ir virš šešiasdešimties singlų autoriaus kišenėje – ir du naujausi studijos darbai. „Exit“ scenos laukia klubinė bomba „Live It Love It“ ir „My People“, kurią Tomcraft sumeistravo kartu su Tom Healy.

Jau aštuonioliktus metus klubų scenoje skaičiuojantis Tomcraft savo kūrinius leidžia kompanijose „Great Stuff“ ir „Craft“, kurioms pats ir vadovauja.

Atokvėpio nebus

Šventiškai startavęs su Tomcraft, klubas „Exit“ lankytojams neleis atsikvėpti visą mėnesį. Jau balandžio 10 d. šokių aikštelė priims žurnalo „DJ Mag“ paskelbto populiariausių pasaulio didžėjų dešimtuko atstovą Gareth Emery. D. Britanijos žvaigždė progressive trance ritmais pažymės jau septintąjį radijo stoties „Power Hit Radio“ gimtadienį.

Balandžio 17 d. į „Exit“ sugrįš gražiausia visų laikų klubo viešnia Miss Nine iš Olandijos, savo pasirodymus pasaulio klubuose derinanti su darbu „Elite“ modelių agentūroje. Miss Nine šokių aikštelei padovanos tamsų ir energingą pasirodymą „Lights Out“ naktyje.

Balandžio 23 d. pirmą kartą „Exit“ scenoje įvyks grupės „Sel“ koncertas. Įvaizdį pakeitęs Egidijus Dragūnas su komanda ruošia įspūdingą garso ir vaizdo šou, kurio metu pristatys naują singlą. Gerbėjų laukia dviguba šventė – „Sel“ lyderis „Exit“ scenoje pažymės savo gimtadienį.

Balandžio 24 d. klube sklandys „Exit Legends“ prisiminimų dvasia. Klubinių naktų serijoje, skirtoje seniems geriems „Exit“ himnams, šeimininkaus trys rezidentai – Ignas, Kastis Torrau ir Donatello.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją