Aukščiau Brazilijos

„Šimtuko rinkimai – puiki proga prisiminti klubus, kuriuos myliu labiausiai. Pernai grojau daugybėje nuostabių vietų visame pasaulyje, tačiau kuomet teko pasirinkti tik tris, mano balsas atiteko Lietuvos „Exit“, Brazilijos „Warung Beach Club“ ir Argentinos „Bahrein““, – pasakojo techno skambesį po pasaulio klubus sėjantis King Unique.

Galimybę išrinkti geriausio pasaulio klubų šimtuką šokių muzikos mėgėjams pasiūlė D. Britanijos klubinis žurnalas „DJ Mag“. Atiduoti savo internetinį balsą visi norintieji galėjo iki kovo 15 dienos.

„Nuolat užsienio didžėjų giriama Lietuva nusipelnė savo klubo pasauliniame sąraše. Tikiuosi, kad King Unique tapo geru pranašu ir nebuvo vienintelis, balsavęs už mus“, – sakė „Exit“ programos vadovas ir didžėjus Ignas.

Atskrieja ant „Fenikso“

Praėjusiais metais net triskart „Exit“ lankytojus šokdinęs King Unique visuomet sugeba nustebinti muzikos naujienomis. Ne išimtis – ir artėjantis šeštadienis, kuomet svečias scenoje rikiuos savo techninį arsenalą, prilygstantį garsiojo Deadmau5 amunicijai.

King Unique pristatys savo naujausius darbus – kovo 1 dieną John Digweed kompanijoje „Bedrock“ išleistus kūrinius „Feniksas“ ir „2000000 Suns“. Lietuviška „Fenikso“ galūnė – dar vienas svečio palinkėjimas mūsų kraštui.

Feniksas simbolizuoja atgimimą, kuris ir nutiko šiam kūriniui. Prieš septynerius metus „užmestu“ darbu King Unique pasidalino su Ignu praėjusią vasarą viešėdamas Lietuvoje. Paakintas lietuvio, kuriam skambesys patiko, prodiuseris užbaigė darbą. Rezultatas sužavėjo ne tik John Digweed, bet ir visą pulką kitų pasaulio didžėjų.

Tarp „Fenikso“ fanų – ir dažnas „Exit“ svečias Fergie, iškepęs šio kūrinio remiksą. „Neturiu supratimo, kaip kolonėlės susidoros su tokia sunkia boso linija. Aš apakęs“, – taip Fergie darbą įvertino pats King Unique. Ar „Exit“ garso sistemos atlaikys „Fenikso“ skambesį, paaiškės jau šį šeštadienį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją