Šią ir kitas albumo dainas ištikimiausi gerbėjai galės išgirsti per albumo pristatymą, kuris kovo 25-ąją rengiamas pramogų atstovų pamėgtame bare „Absento fėjos“.

Vos pasirodęs prekyboje naujasis Manto albumas patraukė tiek gerbėjų, tiek žiniasklaidos atstovų dėmesį. Vienus suintrigavo išskirtinis albumo pavadinimas, kitus – šokiruojantis viršelis, kuriame Mantas įamžintas... plika galva.

Mantas prisipažįsta, kad pats norėjo tokio minimalistinio albumo pavadinimo ir viršelio. „Albumą išleidžiu po gana ilgos pertraukos, todėl į jį sudėjau dainas iš skirtingų laikotarpių. Žinoma, didžioji dalis jų – net 6 – priklauso „akiniuočių“ projekto periodui, kuris prasidėjo nuo dainos „Čiuožki“, bet yra ir kitokių kūrinių. Būtent dėl šios priežasties nenorėjau albumo viršelyje naudoti „akiniuočių“ įvaizdžio. Pagrindinė viršelio idėja – visiškas minimalizmas. Nenorėjau žmonių apkrauti nereikalinga informacija. Daugtaškiai palikti tam, kad gerbėjai perklausę dainas galėtų įrašyti žodį, kuris atitiktų albumo įvertinimą. Arba pasirinkti patikusią dainą ir panaudoti kaip pavadinimą“, - šypsodamasis paaiškina atlikėjas.

Linksma istorija susijusi ir su albumo viršelio fotografija. „Sykį su geru bičiuliu, žinomu fotomenininku Tomu Kaunecku vakarojome jo studijoje. Užsiminiau jam, kad kada nors norėčiau nusiskusti plaukus. Buvo įdomu, kaip atrodyčiau plikas ir ar man tiktų tokia šukuosena. Netrukus įvyko improvizuota fotosesija, tą patį vakarą jis nuotraukas pakoregavo, t.y. kompiuteriu „nuskuto“ plaukus. Šias nuotraukas prisiminiau, kai albumas buvo ruošiamas išleidimui ir panaudojau viršeliui“, - pasakoja dainininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją