Abu dainininkai DELFI skaitytojams pristato dainą „Dviese kelyje (Vieno nusikaltino istorija)“. Muziką sukūrė dainininkas ir prodiuseris Linas Adomaitis, žodžius - kino žinovas Rytis Zemkauskas.

„Visada norėjau parašyti tekstą, kur meilės istorija turėtų kriminalinio trilerio bruožų. Kad būtų pražūtingo svaigulio, kad būtų kaip filme apie Boni ir Klaidą... Linas Adomaitis pasiūlė parašyti duetą. Puiki proga, pagalvojau. Ši daina iš tų, kurios gimsta sunkiai - truko porą metų, buvo daug „dublių“, kol galiausiai viskas įgavo štai tokį pavidalą”, - pasakojo R. Zemkauskas.

„Nelinkime, kad Boni ir Klaidas būtų jums pavyzdžiu, bet jų meilė ne tik pateko į istoriją, kartu ją ir kūrė. Apie jų gyvenimus sukurtas ne vienas filmas. Jie tapo tokia pat legenda kaip Zoro, Billy the Kid, Roberto Zucco ir kt.“, - sakė dainos kūrėjai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją