Miesto mero Jameso Hahno (Džeimso Hano) pareiškime skelbiama, jog "tai puikios žinios mūsų Angelų miestui, ir jos dar kartą patvirtina, kad mes esame pasaulio pramogų sostinė".

"Grammy" apdovanojimai, kurie kadaise dažnai "blaškydavosi" tarp dviejų miestų, pastaruosius ketverius metus - nuo 1998 iki 2002 m. - buvo rengiami Los Andžele. Iš dalies už tai reikia dėkoti Michaelui Greene'ui (Maiklui Grynui), buvusiam "Grammy" organizacijos vadovui: 1998 m. jis smarkiai susiginčijo su tuomečiu Niujorko meru Rudolphu Giuliani (Rudolfu Džulijaniu), kuris apkaltino organizacijos vadovą šiurkščiais žodžiais į šuns dienas išdėjus merijos darbuotoją.

2001 metais, kai buvo renkamas dabartinis Niujorko meras Michaelas Bloombergas (Maiklas Blumbergas), M.Greene'as pradėjo su juo derėtis dėl galimybės sugrąžinti šou į Niujorką. Rezultatų neteko ilgai laukti - praėjusių metų vasario mėnesį ceremonija buvo surengta Niujorko salėje "Madison Square garden".

"Grammy" apdovanojimų nominacijos gruodžio 4 dieną bus paskelbtos Beverli Hilso "Beverly Hilton" viešbutyje.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją