Vakarėliuose visuomet rasi popieriaus lapų ir krūvą pieštukų, tad susirinkę rygiečiai ne tik klausosi muzikos ar šoka, bet ir piešia, rašo linkėjimus, eksperimentuoja grafinėmis formomis – palieka savo antspaudą.

Margą Latvijos sostinės naktį „Gravity“ atstovaus kas mėnesį „Pencilhaus“ vakarėlius organizuojantys minimal ir tech house didžėjai Kris Hovel ir Laurent Dathie. Prie jų prisijungs turbūt užimčiausias Latvijos vidžėjus Wickiss, gerai pažįstamas Lietuvos trance festivalių lankytojams. Jie klube paskleis rygietišką požiūrį, nuotaiką ir germaniškąją šokių muzikos pusę. Planuojama, kad su atlikėjais į mūsų sostinę atvyks ir didžiausi „Pencilhaus“ gerbėjai iš Rygos.

Klube latvius pasitiks trys lietuviai. Muzikinį Vilnių svečiams demonstruos „minimal.lt“ vadas bei „min_for“ trio narys shn. Vaizdus klube rodys į duetą pirmą kartą stosiantys iš tokių projektų, kaip „Dublicate“, pažįstamas vidžėjus Eimis bei grafikos dizaineris Džiugas, atsakingas už daugelio įdomių miesto įvykių apipavidalinimą.

Pieštines inspiracijas vaizdo menininkams jau siunčia „ŠMC parduotuvės“ draugai ir lankytojai. Taip pat visi, apsilankę renginyje „Pencilhaus VS Vilnius“, bus kviečiami kurti pieštinius atsakymus į klausimą „Kas yra vaizdo projekcija?“. Iš vakarėlio metu sukurtų piešinių vėliau bus sukurtas filmas, kuris pasklis kasdieniuose interneto puslapiuose bei tinkle „Facebook“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją