„Albumo įrašai eina į pabaigą, tereikia sudėlioti taškus ant „i“. Tiesa, kada jį išleisime, dar pasakyti negalime, nes tai priklauso ne tik nuo mūsų“, - intriguoja paskutinį albumą „1210“ prieš ketverius metus išleidusios grupės idėjinis vadas ir vokalistas Igoris Kofas.

Pačius nekantriausius ir ištikimiausius gerbėjus bei bičiulius dainininkas kviečia šeštadienį užsukti į „Lemon Joy“ koncertą, kurio metu nuskambės net 6 visiškai naujos dainos.

Igoris atskleidė, kad „Lemon Joy“ muzika gerokai „pasunkėjo“ ir galbūt šiek tiek primena ankstyvąją grupės kūrybą. Tiesa, savo „firminio“ „electropop“ prieskonio muzikantai neatsisakė.

„Labai nuoširdžiai ruošiamės šiam koncertui, studijoje praleidžiame valandų valandas. Juk būtent koncertuose stebėdamas publikos reakciją gali nuspręsti, ar dainos pavykę, ar – ne. Tai bus mums gera proga pasitikrinti, ar einame teisinga keliu“, - sako išskirtinio balso tembro savininkas I. Kofas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją