Škotų grupei prilipo "lietingųjų" įvaizdis po pernai metais vykusio festivalio, per kurį "Travis" atliekant savo dainą "Why Does It Always Rain On Me?" prasidėjo liūtis.

"Manau, kad šiais metais mes pagaliau sulaužėme prietarą, nes iki šiol neiškrito dar nei vienas lašas ir todėl aš labai laimingas," teigė grupės vokalistas Franas Healey susirinkusiems gerbėjams. "Šį kartą žemė po mūsų kojomis sausa."

Britų muzikos apdovanojimo nusipelniusi grupė atliko populiariuosius savo kūrinius "Driftwood", "Turn" bei "All I Want To Do Is Rock", be to, žiūrovai išgirdo ir Britney Spears "Baby Stay... One More Time" koverį.

Prieš "Travis" susirinkusi žiūrovų minia entuziastingai šėlo kartu su "Pet Shop Boys".

Sekmadienį festivalyje koncertą surengė roko legenda Davidas Bowie. Tai buvo antrasis jo pasirodymas festivalyje po 1971-ųjų. Beje, festivalio metu už įvairius nusikaltimus jau areštuoti 187 žmonės. Iš viso, pranešta apie 1 140 nusikaltimų, tarp jų 898 vagystes, 105 apiplėšimus ir 27 užpuolimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją