„Bausime klausytojus savo mylima muzika ir gyvomis improvizacijomis“, – prognozuoja gruodį debiutinį albumą trankiai pristačiusių „TWNKL“ lyderis Jurgis Didžiulis. „Gravity“ vienu metu vyks ir koncertas, ir diskoteka – muzikos instrumentų linijas papildys Igno leidžiama šokių muzika ir atvirkščiai.

„Prisipažinsiu – gyvai „TWNKL“ koncerto nesu matęs! Ir tokių improvizacijų su gyvais muzikantais išbandyti neteko... Todėl labai įdomu. Nekantrauju“, – penktadienio laukia profesionalių muzikantų į dvikovą iškviestas Ignas.

Didžėjui toks nuotykis bus pirmas, o iš kūrybinio nekantrumo gimusios grupės „TWNKL“ nariai gali pasigirti ilgamete šio reikalo patirtimi ir visuomet džiaugiasi galėdami ne tiesiog koncertuoti, bet ir scenoje „pasitūsinti“ su kolegomis. Jurgis tvirtina su didžėjais improvizavęs dar klubo „Gravity“ istorijos pradžioje, Markas yra scenoje šėlęs su „SEL“, Auris ir Sieras – su „Metal on Metal“ trijule.

Verta paminėti, kad renginio „Gravity“ metu vietoje nenustygstantys elektrorokeriai filmuos paskutinio savo singlo iš debiutinio albumo vaizdo klipą. „Too Old“ jau visai netrukus bus galima išvysti ne tik naktinio klubo, bet ir kino teatro „Pasaka“ vaizdus.

Šeštadienį „Gravity“ - miestietiška „The Jam“ košė

Šeštadienį, vasario 6-ąją klube „Gravity“ ir vėl siaus urban muzikos ir kultūros gerbėjai. Ciklo „The Jam“ viršininkas, „G&G Sindikato“ narys ir vienas smagiausių Lietuvos didžėjų Mamania šįkart į pagalbą pasikvietė DJ Switch iš Amsterdamo bei vokalistę Daivą Starinskaitę.

Renginio svečias DJ Switch įkvėpimo tapti didžėjumi dar vaikystėje pasisėmė iš tuo užsiėmusio savo tėvo. Šiandien Amsterdame gyvenančio DJ Switch „sąskaitoje“ – ne tik galybė hip-hop, ritmenbliuzo ir kitos muzikos įrašų, bet ir Method Man, Jeru The Damaja, „Dilated Peoples“, Mob Deep, 50 Cent ir kitų žvaigždžių palaikymo setai, miksai madų pasirodymams bei kelionės į klubus nuo Arubos iki Estijos. DJ Switch taip pat turi ir nuosavą didžėjų mokyklą.

Pirmajame „The Jam“ mikrofoną valdė beatboxing meistras GON, sausio mėnesį visus klube susirinkusius ant ausų pastatė „G&G Sindikato“ veidas ir balsas Svaras, o šįkart – merginų eilė. Į „Gravity“ sceną kops Daiva Starinskaitė. Kaip Divah Dee taip pat žinoma dainininkė yra grupė „Brassbastardz“ vokalistė, anksčiau koncertuodavusi su „Saulės kliošu“, taip pat dalyvauja daugybėje kitų džiazo, funk, soul projektų su Lietuvos muzikantais.

Įrankius jau ruošia ir „X Club Skateshop“ atstovai. Tradiciškai savo dirbtuves klube įrengsiantys gatvės kultūros puoselėtojai šįkart pristatys „stencil“ tipo grafitų meną ir pamokys, kaip juo užsiimti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją