Vienas tokių įvairiaspalvių žvaigždynų, astronomijoje įvardijamų „jewel box“ arba briliantų dėžute, šį penktadienį į šokių muzikos kosmosą išskraidins net geriausiai treniruotus naktinius astronautus.

Penktadieninę diskoteką „Jewel Box“ ruošia lietuviškosios šokių scenos briliantai - „Downtown Party Network“ vykdantysis veikėjas Saulty, Pagalvė iš „Techstylism“ ir prancūziško skambesio ambasadorius Vilniuje Eric Paquet.

Tuo tarpu kosminėmis vizualizacijomis šokėjų navigacijos prietaisus derins tikriausia ir vienintelė Supernova a.k.a. VJ Vesta.

Šeštadienis Radvilų rūmams bus iškilmingas. Tai paskutinė Karalienės Viktorijos laikų kostiumų ekspozicijos diena, kurios vakarą papuoš „Arogancijos“ vakarėlis. Mes jus prievartaujame aplankyti parodą, bet sučiauptomis lūpomis prašome tris kartus pasižiūrėti į veidrodį prieš nusprendžiant atvykti į šeštadienio "Arogancijos" vakarą. Jeigu į save jums žiūrėti nereikia, mat, žinote, kad atrodote geriausiai... Tai vakarėlis jums.

Vakaras prasideda prieš vidurnaktį, renginyje mirštančia medijos forma - kompaktiniais diskais gros: Elle Driver, Kym Wild ir Infantile Buddies.

Renginio metu bus rodomi du liūdni ir nebylūs vaizdo menininkės Astos Ostrovskajos filmai gyvenimo vertybių tema.

Su jumis paslaugiai elgsis pirmos pasaulyje, specializuotos „Maskvos elito aptarnaujančio personalo“ stovyklos auklėtiniai. Jaunuoliai trejus metus mokėsi kokio skersmens turi būti Kirkorovo mėgstami zefyrai ir kokiu atstumu stovėti rūbininkui grąžinant viešnios kailinius.

Taipogi personalą papildys fotografas ir profesionali pozų asistentė. Ji atras tikrą arogantą net pačiame kukliausiame individe.

Tikri arogantai žino kaip turi atrodyti, todėl aprangos kodo „Arogancijos“ vakare nėra ir nebus. Vienintelis vakarėlio šeimininkų pageidavimas – pakeltas vienas antakis, nors tikrų arogantų antakiai pakyla visada, visur ir savaime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją